//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?

Živi zaznamki

Pravkar prisotni

Statistika od 1.5.07 dalje

Člani: 69
Novice: 1964
Povezave: 0
Obiskovalci: 8154392
Erasmus+ na mednarodni tržnici projektov v Ljubljani Natisni
sreda, 05 december 2018

V okviru mednarodnega simpozija za ravnatelje, ki ga je organizirala založba Rokus Klett d.o.o., se je Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana predstavila  s projektom Erasmus+.
Simpozij z naslovom »Evropski razpisi- kje jih najti, kako dobiti« je potekal v Ljubljani 30. 11. 2018. Udeležili so se ga predstavniki osmih držav, in sicer Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Kosova, Makedonije, Srbije in Slovenije. 

Sežanska šola se je na simpoziju predstavila s projektom Learning through landscapes, ki na šoli poteka že drugo leto.  Udeleženci, med katerimi so bili večinoma ravnatelji šol, so pokazali veliko zanimanje za aktivnosti, ki v okviru projektov potekajo. Na nekaterih šolah se  mednarodnih aktivnosti šele lotevajo, zato so izrazili željo po povezovanju in vključevanju v skupne projekte v prihodnosti.

 V okviru simpozija je bila organizirana tudi tržnica mednarodnih projektov, med katerimi so bili večinoma predstavljeni srednješolski projekti, le nekaj je bilo osnovnošolskih. Poleg promocijskega gradiva so bili na ogled postavljeni izdelki , ki so rezultat aktivnosti šol, ki v mednarodnih projektih sodelujejo.  Tržnica je bila tudi pravo mesto za povezovanje,  izmenjavo dobrih praks, izkušenj in  kontaktov.

Odpri sliko!
Odpri sliko!
Odpri sliko!
Odpri sliko!

Mojca Gec,
šolska koordinatorica projeta Erasmus+

 

 

eTwinning šola

 

Kulturna šola


 

Erasmus +


Shema šolskega sadja

Šolski Ekovrt

 


 

Znak programa Šolski ekovrtovi,
ki ga izvaja Inštitut za trajnostni razvoj.

ŠPORTNA BLOGOSFERA

 

 

Vreme

Projekt e-šolstvo