//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?

Živi zaznamki

Pravkar prisotni

Statistika od 1.5.07 dalje

Člani: 69
Novice: 1951
Povezave: 0
Obiskovalci: 7996383
Barve moje dežele Natisni
sreda, 27 junij 2018

je bil naslov letošnje zaključne prireditve, s katero smo se spomnili prelomnih dogodkov iz naše polpretekle zgodovine, obeležili dan državnosti in slovesno zaključili še eno šolsko leto.

 

»Troje barv imam rad: belo, zeleno in modro.« je zapisal že Srečko Kosovel. Da ima vse in vsak svoje barve, pa so izpostavili tudi nastopajoči. Barvam svoje dežele so se s kulturnim programom poklonili recitatorji, pevke šolskega pevskega zbora in plesalke.

Ravnateljica, gospa Jadranka Mihalič, je v svojem pozdravnem nagovoru čestitala učencem in učiteljem za uspešen zaključek šolskega leta in pri tem posebej izpostavila in pohvalila učenke, ki so se v letošnjem šolskem letu posebej izkazale s šolskim uspehom, dosežki na različnih tekmovanjih, pri tem pa niso zanemarile vrlin, kot so vztrajno delo, odgovornost, sočutje in strpnost. Lastnosti, ki so nam vsem za zgled.

Pohvalo učiteljskega zbora so prejele: Semina Ajdaroska, Vita Kompare, Hana Funa, Trinh Tran, Eva Bonifacio, Amina Hodžić, Dženisa Bajramoska.

KUD

 

 

 

VPIS 2019-2020

 

Kulturna šola


 

Erasmus +


Shema šolskega sadja

Šolski Ekovrt

 


 

Znak programa Šolski ekovrtovi,
ki ga izvaja Inštitut za trajnostni razvoj.

ŠPORTNA BLOGOSFERA

 

 

Vreme

Projekt e-šolstvo