//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?

Živi zaznamki

Pravkar prisotni

Statistika od 1.5.07 dalje

Člani: 69
Novice: 1964
Povezave: 0
Obiskovalci: 8043543
Nacionalno preverjanje znanja v š.l. 2017/18 Natisni
četrtek, 03 maj 2018

Učence želimo spomniti, da jutri začne nacionalno preverjanje znanja. Učenci boste jutri, v petek, 4. maja 2018, preverjali znanje iz slovenščine, v ponedeljek, 7. maja 2018 iz matematike in v sredo, 9. maja 2018 iz angleščine.
Navodila:

Učenci pridete v šolo kot po navadi, v učilnico greste skupaj z nadzornim učiteljem ob 8.15, do takrat pa na učitelja počakate v jedilnici. Kdor bo zamudil, NPZ-ja ne bo smel opravljati. Učenci pričnete s pisanjem ob 8.30 in pišete 60 minut, torej do 9.30. Seznami učencev po učilnicah bodo zjutraj viseli v vitrini, sedežni red pa na vratih učilnic. Po končanem NPZ-ju sledi malica v jedilnici, nato pa pouk po urniku.

Posebej vas opozarjamo, da med pisanjem preverjanja ne smete uporabljati pisal piši-briši. Pred začetkom pisanja preverjanja morate izklopiti mobilni telefon in ga skupaj z drugimi osebnimi predmeti (tudi ročno uro) odložiti na posebno mizo za odlaganje. Učenci ste se dolžni držati navodil nadzornega učitelja, prav tako na pisni preizkus ne sodi nobena neprimerna vsebina. Nacionalno preverjanje znanja je pokazatelj vašega znanja, ki ste ga usvojili v vseh dosedanjih letih šolanja, zato je prav, da ga jemljete resno in se pri pisanju potrudite po svojih najboljših močeh.

Vsem učencem želimo veliko uspeha pri reševanju nalog!

Vodstvo šole 

 

eTwinning šola

 

Kulturna šola


 

Erasmus +


Shema šolskega sadja

Šolski Ekovrt

 


 

Znak programa Šolski ekovrtovi,
ki ga izvaja Inštitut za trajnostni razvoj.

ŠPORTNA BLOGOSFERA

 

 

Vreme

Projekt e-šolstvo