//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?

Živi zaznamki

Pravkar prisotni

Statistika od 1.5.07 dalje

Člani: 69
Novice: 1936
Povezave: 0
Obiskovalci: 7957122
Nastop mlajše folklorne skupine na tekmovanju Natisni
torek, 10 april 2018

V petek, 06.04.2018, smo se folklorniki otroške skupine Mularija z borjača ob 15.00 odpravili z avtobusom v Koper na območno srečanje folklornih skupin.

Pot nam je hitro minila, saj nam jo je popestril Luka Škrk z igranjem na harmoniko. Poln avtobus otrok pa je prepeval. Avtobus smo si delili z otroško folklorno skupino Kamenčki iz vrtca. 

 
V Kopru nas je pričakal prekrasen sončen dan. Polni pričakovanj smo odšli proti gledališču, kjer smo prigriznili malico, se preoblekli in sfrizirali, kot se za folkornike spodobi. In že je bil čas, da izvedemo generalko, ki nam je šla dobro od nog. 
 
Zaslužili smo si sproščen sprehod po Titovem trgu in fotografiranje. Bili smo prava turistična atrakcija.
 
Prišel je čas, ko so nastopi začeli in odšli smo v dvorano, da si jih vsaj malo ogledamo. Nato smo morali že v zaodrje, da smo se pripravili na naš nastop. 
 
Otroci so nastop izvedli izredno zbrano in doživeto in jim zato iskreno čestitam. 
 
V garderobi smo se preoblekli, posladkali in se odšli igrat proti morju. Čakala nas je še vožnja domov z avtobusom. Popestrili so nam jo otroci s svojimi ugankami, ki pa niso bile vse zelo lahke in nas nasmejali do solz (vsaj mene). 
 
Rada bi se zahvalila vsem staršem folklornikov za podporo, da so pripeljali otroke na avtobus, jih prišli gledat na nastop in jih nagradili z aplavzom. 
 
V veliko pomoč sta nam bili učiteljici Tanja Pangerc in Silvija Oven. Brez njiju nam ne bi uspelo. Najlepša hvala, da sta si vzeli popoldan in večer za nas.

 

 Mentorica folklorne skupine Mularija z borjača: Mojca Gerželj Štembergar

 

 

Kulturna šola


 

Erasmus +


Shema šolskega sadja

Šolski Ekovrt 

Znak programa Šolski ekovrtovi,
ki ga izvaja Inštitut za trajnostni razvoj.

ŠPORTNA BLOGOSFERA

 

 

Vreme

Projekt e-šolstvo