//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Na knjižnem sejmu Natisni
petek, 01 december 2017

Sejem bil je živ, vabile so živopisane stojnice, ki so se šibile pod težko knjig, vrstili so se razgovori, deljenje avtogramov, ogledi predstav, nakupovanje knjig.

Vse to se je dogajalo v sredo, 22. 11. 2017 na knjižnem sejmu v Cankarjevem domu v Ljubljani, ki smo ga obiskali učenci knjižničarskega krožka, učenci dodatnega pouka slovenščine, mladi raziskovalci in seveda dramska skupina četrtošolk in petošolk.

Navdušeni nad velikim izborom knjig, ki so nas vabile, smo se ob prihodu najprej razkropili po stojnicah in iskali vsak svojo najljubšo, nakupili tudi kakšno za mamo ali očeta, pa tudi na mlajše bratce in sestrice nismo pozabili. Nihče izmed nas ni šel domov praznih rok.

Ob 17. uri pa smo si v dvorani Duše Počkaj ogledali igrico Osel gre samo enkrat na led (po knjižni predlogi pisateljice Helene Kraljič), ki jo je odigrala naša dramska skupina z mentoricama Matejo Jerina in Vesno Perhavec. Za naše  mlade igralke je bilo to zagotovo izjemno doživetje, ki bi ga še kdaj želele ponoviti.

Naj živi branje, naj živijo knjige!

Odpri sliko!
Odpri sliko!
Odpri sliko!

KUD