//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Nadvse uspešno zbiranje sredstev za valeto Natisni
sreda, 15 november 2017

V letošnjem šolskem letu so se devetošolci odločili, da bodo staršem pomagali zbirati sredstva za valeto. Prva priložnost za to se je ponudila v soboto, 11. 11. 2017, ko je v Sežani potekala prireditev »Tekaški pozdrav jeseni na Krasu«.

Na tej sicer izrazito športni pobudi so učenci imeli stojnico, ki jo je brezplačno ponudil Zavod za šport Sežana. Mimoidočim so ponujali vodo in sadne žitne rezine, ki sta jih podarila podjetji Eurospin ter Fruktal. Da bi bili razpoznavni, so na sebi imeli majice z logotipom, ki ga je za to priložnost oblikovala nekdanja učenka Nika Razpet, natisnil in doniral pa jih je Grafični atelje Brajdih. Vnema mladih fantov in deklet je bila na koncu dneva poplačana. Nad zbranimi sredstvi so bili izjemno zadovoljni in ob tej priložnosti se zahvaljujejo vsem, ki so kakorkoli pripomogli, da je bila pobuda uspešna, tudi turistični agenciji Slonček, ki je že prispevala z donacijo za njihovo valeto.

Učenci načrtujejo še decembersko pobudo, ko bodo v Sežani prižigali novoletne luči, radovedneži pa bodo na njihovih stojnicah lahko dobili topel čaj in medenjake.

Odpri sliko!
Odpri sliko!
Odpri sliko!
Odpri sliko!
Odpri sliko!
Odpri sliko!