//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Vse novice
Zapora ceste Grahovo-Gaber podaljšana do 7.4.2018 Natisni
četrtek, 05 april 2018

Učence vozače, ki prihajajo iz vasi na relaciji 2 (Ravnje – Štjak – Dolenje - Kazlje – Dobravlje – Grahovo Brdo - Sežana) obveščamo, da bo zapora lokalne ceste Grahovo Brdo - Gaberk podaljšana do 7. aprila 2018, ko naj bi bila zaključena preplastitev cestišča. Šolski avtobus bo takoše vedno zjutraj iz Ravenj odpeljal 10 minut prej kot običajno in posledično deset minut prej iz vseh preostalih postajališč do Sežane.

Preberite več...
 
Širijo kulturo in dobro voljo Natisni
torek, 03 april 2018

V sredo, 21.marca 2018, so učenke dramske skupine in pevskega zbora OŠ Sežana, varovancem doma za starejše občane obogatile dan. Z nastopom o kulturnih in pomembnih dneh v letu in za to izbranimi pesmimi so na obraze pričarale nasmeške in spomine na mlade dni.

Preberite več...
 
Podaljšanje časa zapore Grahovo Brdo - Gaberk Natisni
petek, 30 marec 2018

Učence vozače, ki prihajajo iz vasi na relaciji 2 (Ravnje – Štjak – Dolenje - Kazlje – Dobravlje – Grahovo Brdo - Sežana) obveščamo, da bo zapora lokalne ceste Grahovo Brdo - Gaberk podaljšana do 5. aprila 2018, ko naj bi bila zaključena preplastitev cestišča.
Šolski avtobus bo tako še vedno zjutraj iz Ravenj odpeljal 10 minut prej kot običajno. 

Preberite več...
 
Vikend delavnica vrstniške mediacije Natisni
torek, 27 marec 2018

Prejšnji vikend smo izvedli tridnevno delavnico, kjer so učenci naše šole spoznavali vrstniško mediacijo, raziskovali ter preko različnih iger širili svoja znanja na različnih področjih.

Preberite več...
 
Ročne spretnosti in poklici Natisni
torek, 27 marec 2018

V petek, 23.3. 2018 so učenci 3. razredov osnovne šole Srečka Kosovela imeli tehniški dan. Izbira naslova Ročne spretnosti in poklici nas je vzpodbudila, da smo se hrabro lotili treh dejavnosti s katerimi so učenci urili strpnost, natančnost in vztrajnost. Lastnosti, ki so v življenju še kako pomembne.

Preberite več...
 
Planica in vodno mesto Atlantis Natisni
petek, 23 marec 2018

V četrtek, 22. marca, smo si učenci, ki obiskujemo izbirne predmete s področja športa dopoldne ogledali kvalifikacijske polete v Planici, popoldne pa zaplavali v Atlantisu. Doživetje je bilo zelo lepo in zanimivo, tako skoki kot druženje.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 163 - 180 od 1616