//--> //--> -->
Podaljšano bivanje
Ti sončni jesenski dnevi Natisni
sreda, 24 oktober 2018

Na naši šoli smo v podaljšanem bivanju začetek letošnje jeseni pozdravili ob tednu otroka. V parku ob šoli smo učenci prvih razredov en sončen popoldan pripravili ustvarjalne delavnice. 

Preberite več...
 
Voščilnice za Rdeči križ Sežana Natisni
sobota, 25 november 2017

Učiteljice in učitelji podaljšanega bivanja smo se odzvali vabilu gospe Dore Sedmak z Rdečega križa Sežana, da izdelamo voščilnice.

Preberite več...
 
PB ima talent in bolšji sejem Natisni
torek, 27 junij 2017

V četrtek, 22. junija, je bilo v podaljšanem bivanju precej veselo in živahno. Kaj smo počeli na predzadnji dan pouka? Udeležili smo se PB ima talent in bolšjega sejma.

Preberite več...
 
Praznično druženje s starejšimi v Domu upokojencev Sežana Natisni
nedelja, 18 december 2016

Učenci 3. d so v času podaljšanega bivanja obiskali starejše v Domu upokojencev. Predstavili so se s plesom in božičnimi pesmimi ter z lepimi mislimi zaželili srečno in zdravo 2017.

Preberite več...
 
Dobrodelna akcija »S čevlji, ki jih ne potrebujem, tebe obujem.«PODARI SVOJ PAR Natisni
sreda, 16 november 2016

Bližajo se hladnejši dnevi, ko bomo kupovali nova, topla oblačila in izbirali med čevlji iz nove kolekcije. Bolnim, brezposelnim, družinam z nizkimi dohodki pa bo priprava na zimo velik zalogaj. Skoraj vsak izmed nas ima doma kakšen par čevljev, ki mu je premajhen, prevelik, ali mu enostavno ni všeč. In zakaj bi čevlji romali v smeti, če jih nekdo zelo potrebuje?

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 24