//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Iz sveta kulture
Praznični december v Planinskem krožku Natisni
sobota, 10 december 2016

V času planinskega krožka smo se pridružili akciji Praznična Sežana. Učenci so izdelali lampijon.
Učenci so predlagali, kaj na lampijon narisati, nato pa so se pridno lotili risanja in natančnega barvanja.  Lampijon že krasi park nasproti sodišča. 

Preberite več...
 
Slovenija ima srce - Dobro je brati dobre knjige Natisni
petek, 11 november 2016

Vabimo vas na ogled razstave postavljene v šolski jedilnici. V šolskem letu 2015/16 so se na povabilo Maje Razboršek iz Kosovelove knjižnice Sežana učenci 1.a razreda pod mentorstvom Katje Guštin in Mojce Gerželj Štembergar, vključili v projekt Slovenija ima srce - Dobro je brati dobre knjige, v organizaciji društva Jasa.

Preberite več...
 
Ekskurzija v Posočje Natisni
sreda, 21 september 2016

V ponedeljek, 19. septembra smo z učenci 9-ih razredov  odšli na ekskurzijo v Posočje.
Ogledali smo si rojstno hišo Simona Gregorčiča v Vrsnem, muzej 1. svetovne vojne v Kobaridu in trdnjavo Kluže. V trdnjavi so nas pričakali člani društva 1313 in nas navdušili z dramatizacijo »Življenje na fronti.«

Preberite več...
 
Projekt "Red in disciplina" Natisni
sreda, 06 julij 2016

Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana sodi med velike šole v Sloveniji saj ima več kot sedemsto učencev. Že samo število učencev pomeni več hrupa, direndaja, smeha, gnečo in s tem tudi prerivanja v garderobah, po hodnikih… Pa tudi večjo odgovornost in veliko truda učiteljev in vseh delavcev šole za vzdrževanje reda, discipline, ...

Preberite več...
 
Veselo glasbeno dogajanje Natisni
sreda, 06 julij 2016

Mladinski pevski zbor in združen otroški pevski zbor matične in podružnične šole Lokev sta 21. aprila nastopila na reviji šolskih pevskih zborov "Naša pomlad" v Kosovelovem domu v Sežani. Mladinski pevski zbor je prvič javno zapel troglasno pesem brez spremljave, otroški zbor pa se je prvič udeležil revije po več letih zatišja.  

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 37 - 45 od 88