//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Naši dosežki
Projekt Erasmus+ na 3. srečanju v Sežani Natisni
četrtek, 18 oktober 2018

Partnerji projekta Erasmus+, v katerem sodeluje tudi Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana, so se na 3. mednarodnem srečanju sestali v Sežani. Na gostiteljsko šolo je v prvem tednu meseca oktobra prispelo 24 partnerjev iz Turčije, Bolgarije, Grčije in Cipra. 

Preberite več...
 
Regijsko predtekmovanje za oddajo Male sive celice Natisni
torek, 02 oktober 2018

V okviru interesne dejavnosti Male sive celice sta se v sredo, 26. 9. 2018 dve ekipi naše šole pomerili na regijskem predtekmovanju za oddajo Male sive celice. Regijsko predtekmovanje je potekalo na Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica.

Preberite več...
 
Obisk evropske noči raziskovalcev Natisni
ponedeljek, 01 oktober 2018

Učenci izbirnega predmeta tehnike so sodelovali na delavnicah v okviru evropske noči raziskovalcev v Kopru in Izoli.

Preberite več...
 
Na delovno soboto res delovno Natisni
torek, 18 september 2018

Na pobudo okoljevarstvenih organizacij, prostovoljcev in društva Ekologi brez meja smo se v soboto, 15. septembra 2018 učenci in učitelji OŠ Srečka Kosovela, od  1. do 6. razreda, udeležili  nacionalne prostovoljske čistilne akcije »Še zadnjič«.

Preberite več...
 
Teden vseživljenjskega učenja (TVU) Natisni
torek, 05 junij 2018

TVU je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt se prireja v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Letos poteka pod geslom Slovenija, učeča se dežela.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 10 - 18 od 134