//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Naši dosežki
e-Twinning šola Natisni
četrtek, 21 marec 2019

Zelo smo ponosni, da lahko objavimo, da smo iz centralne svetovalne službe v Bruslju prejeli obvestilo, da smo med prejemniki znaka »šola eTwinning« za obdobje 2019-2020.

Iz Slovenije je letos ta znak prejelo 7 vrtec/osnovnih in srednjih šol. Seznam vseh prejemnikov najdete tukaj.

Preberite več...
 
Erasmus+ na Cipru Natisni
petek, 22 februar 2019

V sklopu projekta Erasmus+,  v katerega so poleg Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana vključene tudi osnovne šole iz Turčije, Bolgarije, Grčije in Cipra, preučujemo z učenci naravna okolja, si izmenjujemo izkušnje in ideje zanimivega poučevanja, skupaj izdelamo učna gradiva in predstavitvene albume izdelkov, ki ob tem nastanejo.

 
Preberite več...
 
Šolsko tekmovanje iz znanja zgodovine Natisni
ponedeljek, 17 december 2018

Znani so rezultati šolskega tekmovanja iz znanja zgodovine, ki je potekalo 4. decembra 2018. Udeležilo se ga je 50 učencev 8. in 9. razreda naše šole. 16 udeležencev je prejelo bronasto priznanje, 6 pa se jih je uvrstilo tudi na območno tekmovanje.

Preberite več...
 
Rezultati šolskega računalniškega tekmovanja "Bober" 2018 Natisni
sreda, 12 december 2018

Računalniško šolsko tekmovanje "Bober" je zaključeno in zdaj so znani rezultati.
Na naši šoli se je tekmovanja udeležilo 56 učencev, od katerih jih je 17 doseglo bronasto priznanje (po naključnem vrstnem redu):

Preberite več...
 
Ura za kodo - "Hour of code" Natisni
petek, 07 december 2018

V tem tednu smo, v sklopu mednarodnega gibanja "Hour of Code", izvedli več dejavnosti, na šoli v in e-šoli. Občane smo povabili, naj pridejo v e-šolo v sredo, 5. decembra 2018.

Vsi skupaj smo bili na koncu zadovoljni. Vsak, ki se je dogodka udeležil, je samostojno spisal kakšnih 100 vrstic kode in se je imel prav lepo ob prijetno pripravljenem programiranju zabavnih likov. Koda zanj/-o zdaj ni več tabu! Oglejte si nekaj utrinkov z dogajanja.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 134