//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Naši dosežki
Šolsko tekmovanje iz znanja zgodovine Natisni
ponedeljek, 17 december 2018

Znani so rezultati šolskega tekmovanja iz znanja zgodovine, ki je potekalo 4. decembra 2018. Udeležilo se ga je 50 učencev 8. in 9. razreda naše šole. 16 udeležencev je prejelo bronasto priznanje, 6 pa se jih je uvrstilo tudi na območno tekmovanje.

Preberite več...
 
Rezultati šolskega računalniškega tekmovanja "Bober" 2018 Natisni
sreda, 12 december 2018

Računalniško šolsko tekmovanje "Bober" je zaključeno in zdaj so znani rezultati.
Na naši šoli se je tekmovanja udeležilo 56 učencev, od katerih jih je 17 doseglo bronasto priznanje (po naključnem vrstnem redu):

Preberite več...
 
Ura za kodo - "Hour of code" Natisni
petek, 07 december 2018

V tem tednu smo, v sklopu mednarodnega gibanja "Hour of Code", izvedli več dejavnosti, na šoli v in e-šoli. Občane smo povabili, naj pridejo v e-šolo v sredo, 5. decembra 2018.

Vsi skupaj smo bili na koncu zadovoljni. Vsak, ki se je dogodka udeležil, je samostojno spisal kakšnih 100 vrstic kode in se je imel prav lepo ob prijetno pripravljenem programiranju zabavnih likov. Koda zanj/-o zdaj ni več tabu! Oglejte si nekaj utrinkov z dogajanja.

Preberite več...
 
Erasmus+ na mednarodni tržnici projektov v Ljubljani Natisni
sreda, 05 december 2018

V okviru mednarodnega simpozija za ravnatelje, ki ga je organizirala založba Rokus Klett d.o.o., se je Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana predstavila  s projektom Erasmus+.
Simpozij z naslovom »Evropski razpisi- kje jih najti, kako dobiti« je potekal v Ljubljani 30. 11. 2018. Udeležili so se ga predstavniki osmih držav, in sicer Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Kosova, Makedonije, Srbije in Slovenije. 

Preberite več...
 
Prejeli nacionalni znak kakovosti eTwinning Natisni
ponedeljek, 12 november 2018

V lanskem šolskem letu so učenci drugega razreda sodelovali v mednarodnem projektu izmenjavi voščil ob novem letu. Za omenjeni projekt je nacionalna svetovalna služba podelila nacionalni znak kakovosti. 

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 132