//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Naši dosežki
Regijsko predtekmovanje za oddajo Male sive celice Natisni
torek, 02 oktober 2018

V okviru interesne dejavnosti Male sive celice sta se v sredo, 26. 9. 2018 dve ekipi naše šole pomerili na regijskem predtekmovanju za oddajo Male sive celice. Regijsko predtekmovanje je potekalo na Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica.

Preberite več...
 
Obisk evropske noči raziskovalcev Natisni
ponedeljek, 01 oktober 2018

Učenci izbirnega predmeta tehnike so sodelovali na delavnicah v okviru evropske noči raziskovalcev v Kopru in Izoli.

Preberite več...
 
Na delovno soboto res delovno Natisni
torek, 18 september 2018

Na pobudo okoljevarstvenih organizacij, prostovoljcev in društva Ekologi brez meja smo se v soboto, 15. septembra 2018 učenci in učitelji OŠ Srečka Kosovela, od  1. do 6. razreda, udeležili  nacionalne prostovoljske čistilne akcije »Še zadnjič«.

Preberite več...
 
Teden vseživljenjskega učenja (TVU) Natisni
torek, 05 junij 2018

TVU je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt se prireja v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Letos poteka pod geslom Slovenija, učeča se dežela.

Preberite več...
 
Podjetnost navdušila prisotne Natisni
petek, 11 maj 2018

8. maja 2018 smo se zainteresirani, vseh skupaj nas je bilo kakšnih 50, zbrali k dogodku "Mladi in svet podjetništva". In ni nam bilo žal!
Gospa Jadranka Mihalič, ravnateljica šole, je v uvodnem nagovoru predstavila začetke podjetniške in inovativne dejavnosti pri delu z učenci na naši šoli, ki segajo v leto 2013. Takrat je mentor krožka, Zoran Pejić, s 15 učenci razvijal zamisel o povezovanju prostora med Sežano in Lipico z izkoriščanjem prostora v rekreativne namene, upoštevajoč smernice celostnega razvoja.
Naslednja govornica, je poudarila vlogo Podjetniškega inkubatorja Sežana.
Sledila je življenjska izkušnja Danijela Volčiča, ki je delo z učenci na področju podjetnosti in inovativnosti na naši šoli prevzel pred dvemi leti in s katerim je ta dejavnost na šoli dobila nov zagon ter dosegla zavidljive rezultate.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 124

Kulturna šola