//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Naši dosežki
Teden vseživljenjskega učenja (TVU) Natisni
torek, 05 junij 2018

TVU je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt se prireja v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Letos poteka pod geslom Slovenija, učeča se dežela.

Preberite več...
 
Podjetnost navdušila prisotne Natisni
petek, 11 maj 2018

8. maja 2018 smo se zainteresirani, vseh skupaj nas je bilo kakšnih 50, zbrali k dogodku "Mladi in svet podjetništva". In ni nam bilo žal!
Gospa Jadranka Mihalič, ravnateljica šole, je v uvodnem nagovoru predstavila začetke podjetniške in inovativne dejavnosti pri delu z učenci na naši šoli, ki segajo v leto 2013. Takrat je mentor krožka, Zoran Pejić, s 15 učenci razvijal zamisel o povezovanju prostora med Sežano in Lipico z izkoriščanjem prostora v rekreativne namene, upoštevajoč smernice celostnega razvoja.
Naslednja govornica, je poudarila vlogo Podjetniškega inkubatorja Sežana.
Sledila je življenjska izkušnja Danijela Volčiča, ki je delo z učenci na področju podjetnosti in inovativnosti na naši šoli prevzel pred dvemi leti in s katerim je ta dejavnost na šoli dobila nov zagon ter dosegla zavidljive rezultate.

Preberite več...
 
Zlato priznanje iz angleščine Natisni
ponedeljek, 16 april 2018

Na državnem tekmovanju iz angleščine za učence 9. razreda, ki je potekalo 20. marca 2018 v Šmarjah – Sap, je sodelovala tudi učenka naše šole Ela Kovač iz 9.c razreda. Ela se je na tekmovanju odlično odrezala, saj je prejela zlato priznanje.  Za ta izjemen uspeh ji iskreno čestitamo in želimo še veliko veselja pri učenju angleščine.

Preberite več...
 
Turizmu pomaga lastna glava - Srebrno priznanje Natisni
ponedeljek, 16 april 2018

V torek, 10. 4. 2018, so se učenci turističnega krožka iz 4. razreda udeležili turistične tržnice v Kopru in sodelovali na tekmovanju Turistične zveze Slovenje. Za raziskovalno nalogo Vinogradništvo in opletanje steklenic so prejeli srebrno priznanje.

Preberite več...
 
Kar dve naši ekipi uvrščeni v polfinale POPRI! Natisni
četrtek, 12 april 2018

Z veseljem sporočamo, da sta se kar dve ekipi iz naše šole uvrstili med prvih 10, torej v polfinale podjetniškega tekmovanja POPRI.

  • Saša Vodičar in Mark Žerjal iz 8.a ter Deni Može in Primož Gregorič iz 8.c sestavljajo prvo ekipo, ki je obilkovala idejo z imenom "Denta Dry";
  • Jure Zorč in Enei Bole pa sta naše drugo moštvo, ki je uspelo priti v polfinale tekmovanja, z idejo "Raindrop".

  Vsem učencem, ki so se zelo trudili pri krožku Podjetnost in inovativnost, iskeno čestitamo! Polfinalistom pa ... finale!

  Preberite več...
   
  << Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

  Rezultati 1 - 9 od 121