//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Naši dosežki
Zlato priznanje iz angleščine Natisni
ponedeljek, 16 april 2018

Na državnem tekmovanju iz angleščine za učence 9. razreda, ki je potekalo 20. marca 2018 v Šmarjah – Sap, je sodelovala tudi učenka naše šole Ela Kovač iz 9.c razreda. Ela se je na tekmovanju odlično odrezala, saj je prejela zlato priznanje.  Za ta izjemen uspeh ji iskreno čestitamo in želimo še veliko veselja pri učenju angleščine.

Preberite več...
 
Turizmu pomaga lastna glava - Srebrno priznanje Natisni
ponedeljek, 16 april 2018

V torek, 10. 4. 2018, so se učenci turističnega krožka iz 4. razreda udeležili turistične tržnice v Kopru in sodelovali na tekmovanju Turistične zveze Slovenje. Za raziskovalno nalogo Vinogradništvo in opletanje steklenic so prejeli srebrno priznanje.

Preberite več...
 
Kar dve naši ekipi uvrščeni v polfinale POPRI! Natisni
četrtek, 12 april 2018

Z veseljem sporočamo, da sta se kar dve ekipi iz naše šole uvrstili med prvih 10, torej v polfinale podjetniškega tekmovanja POPRI.

  • Saša Vodičar in Mark Žerjal iz 8.a ter Deni Može in Primož Gregorič iz 8.c sestavljajo prvo ekipo, ki je obilkovala idejo z imenom "Denta Dry";
  • Jure Zorč in Enei Bole pa sta naše drugo moštvo, ki je uspelo priti v polfinale tekmovanja, z idejo "Raindrop".

  Vsem učencem, ki so se zelo trudili pri krožku Podjetnost in inovativnost, iskeno čestitamo! Polfinalistom pa ... finale!

  Preberite več...
   
  Področno tekmovanje iz fizike Natisni
  ponedeljek, 09 april 2018

  V petek, 16. marca 2018, je v Ilirski Bistrici potekalo področno tekmovanje osnovnošolcev v znanju fizike. Učenci naše šole so osvojili 6 srebrnih priznanj.

  Preberite več...
   
  Šestošolci nagrajeni na natečaju »Možgani 2049« Natisni
  petek, 23 marec 2018

  V letošnjem šolskem letu  je v okviru Tedna možganov društva SiNAPSA, slovenskega društva za nevroznanost, potekal sedmi natečaj za učence z naslovom Možgani 2049. 

  Preberite več...
   
  << Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

  Rezultati 1 - 9 od 119