//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Obvestila učencem
2. februar 2019 - delovna sobota Natisni

V skladu z 2. odstavkom 4. člena Pravilnika o šolskem koledarju bo v soboto, 2. februarja 2019, delovna sobota. Na ta dan bo potekal pouk po ponedeljkovem urniku, organizirano bo tako jutranje varstvo kot tudi podaljšano bivanje.

Če v soboto vaš otrok ne bi želel imeti kosila v šoli, vas naprošamo, da ga odjavite pri Mateji Jankovič v pisarni obračun šolskih storitev najkasneje do četrtka, 31. januarja.

Šolski odvozi bodo potekali po ustaljenem urniku.

 

 
Obvestilo za devetošolce Natisni

Na spletnih straneh Ministrstva za šolstvo je objavljen Razpis za vpis v srednje šole in dijaške domove. Dostopen je  na tej povezavi.

Preberite več...
 
Obvestilo za učence vozače iz smeri Lokev Natisni

Učence vozače iz smeri Lokev obveščamo, da bo od ponedeljka, 3. 12. 2018 dalje, šolski avtobus vozil tudi v Prelože po ustaljenem urniku.

 
Obvestilo za devetošolce in starše Natisni

Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše ter dijake

V četrtek, 29.11.2018 ob 16.30 uri bo potekal Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva. Dogodek poteka v samih podjetjih po Sloveniji - seznam vseh prijavljenih podjetij je na www.odkrijsvojtalent.si, kjer je možna tudi individualna ali skupinska prijava.

Preberite več...
 
Sprememba voznega reda na relaciji Lipica-Lokev-Orlek-Sež. Natisni

Učence, ki v šolo prihajate iz smeri Lipica – Škibini – Lokev – Orlek - Sežana obveščamo, da bo skozi sežanski drevored, ki vodi iz smeri Sežane v Lipico, predvidoma 25. 11. 2018 znova stekel dvosmerni promet. Promet skozi drevored bo dovoljen samo osebnim vozilom z omejitvijo 30 km na uro. Od omenjenega dne dalje bo dostop v Lipico z avtobusi in tovornimi vozili z maso nad 3,5 tone mogoč le iz smeri Škibinov. Promet avtobusov in tovornih vozil skozi sežanski drevored predvidoma od 25. 11. 2018 dalje ne bo več mogoč, zato bo spremenjen tudi vozni red avtobusov, in sicer:

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 72