//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Obvestila učencem
Obvestilo za devetošolce in starše Natisni

Obveščava vas, da je dostopna javna objava stanja prijav na srednjih šolah in sicer na spletnih straneh Ministrstva za šolstvo (zavihek Vpis v srednje šole, stanje na dan 5.4.2018) ...

Preberite več...
 
Obvestilo za 6. razred – športni dan 29.1.2018 Natisni

V ponedeljek, 29.1.2018 bo za učence 6. razreda, ki se niso udeležili ŠN, izveden športni dan. Učenci bodo odšli na drsanje in bowling v Postojno.

Odhod avtobusa bo ob 8.00 uri izpred šole. Pred odhodom učenci dvignejo malico.

Preberite več...
 
Obvestilo za devetošolce Natisni

Na spletnih straneh Ministrstva za šolstvo je objavljen Razpis za vpis v srednje šole in dijaške domove. Dostopen je na tej povezavi.

Preberite več...
 
Erasmus natečaj logotip Natisni

V letošnjem šolskem letu  naša šola sodeluje v mednarodnem projektu Erasmus+. V projektu poleg naše šole sodelujejo še šola iz Cipra, Bolgarije, Grčije in tri šole iz Turčije.

V okviru projekta razpisujemo tekmovanje za najboljši logo projekta "Learning Through Landscapes" (Učenje skozi pokrajino). Tekmovanje je namenjeno učencem 7., 8. in 9. razredov. Predloge za LOGO lahko izdelate posamezno ali v skupini do 3 učencev.

Preberite več...
 
Dejavnosti za učence v športni hali v času jesenskih počitnic Natisni

V času jesenskih počitnic Športna zveza Občine Sežana in Zavod ŠTIP ponujata brezplačne športne aktivnosti. Vrata telovadnice bomo odprli vsem otrokom ter si tako skupaj popestrili dopoldneve z različnimi dejavnostmi – poleg vsesplošnega druženja, medsebojnega spoznavanja in zabavanja bodo otroci imeli možnost igranja različnih iger z žogami.

KJE: Telovadnica Sežana – Ljudska univerza

KDAJ:  V času jesenskih počitnic v ponedeljek, 30. 10. 2017, torek, 31. 10. 2017, četrtek, 2. 11. 2017, petek, 3. 11. 2017, od 9.00 do 13.00 ure.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 55