//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Obvestila učencem
Obvestilo za učence vozače iz smeri Lokev Natisni

Učence vozače iz smeri Lokev obveščamo, da bo od ponedeljka, 3. 12. 2018 dalje, šolski avtobus vozil tudi v Prelože po ustaljenem urniku.

 
Obvestilo za devetošolce in starše Natisni

Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše ter dijake

V četrtek, 29.11.2018 ob 16.30 uri bo potekal Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva. Dogodek poteka v samih podjetjih po Sloveniji - seznam vseh prijavljenih podjetij je na www.odkrijsvojtalent.si, kjer je možna tudi individualna ali skupinska prijava.

Preberite več...
 
Sprememba voznega reda na relaciji Lipica-Lokev-Orlek-Sež. Natisni

Učence, ki v šolo prihajate iz smeri Lipica – Škibini – Lokev – Orlek - Sežana obveščamo, da bo skozi sežanski drevored, ki vodi iz smeri Sežane v Lipico, predvidoma 25. 11. 2018 znova stekel dvosmerni promet. Promet skozi drevored bo dovoljen samo osebnim vozilom z omejitvijo 30 km na uro. Od omenjenega dne dalje bo dostop v Lipico z avtobusi in tovornimi vozili z maso nad 3,5 tone mogoč le iz smeri Škibinov. Promet avtobusov in tovornih vozil skozi sežanski drevored predvidoma od 25. 11. 2018 dalje ne bo več mogoč, zato bo spremenjen tudi vozni red avtobusov, in sicer:

Preberite več...
 
OBVESTILO ZA UČENCE VOZAČE IZ DAN PRI SEŽANI Natisni

Učence iz Dan pri Sežani obveščamo, da bo s ponedeljkom, 19. 11. 2018, v Dane ponovno prihajal  avtobus iz Postojne in ne več iz Štjaka.

Preberite več...
 
Obvestilo za učence vozače iz Kazelj Natisni

Učence vozače, ki prihajate iz Kazelj, obveščamo, da šolski avtobus zjutraj pobira otroke pri vaškem domu (na novi lokaciji), popoldne pa jih pusti na starem postajališču. Obvestilo velja do preklica.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 70