//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Obvestila učencem
Erasmus natečaj logotip Natisni

V letošnjem šolskem letu  naša šola sodeluje v mednarodnem projektu Erasmus+. V projektu poleg naše šole sodelujejo še šola iz Cipra, Bolgarije, Grčije in tri šole iz Turčije.

V okviru projekta razpisujemo tekmovanje za najboljši logo projekta "Learning Through Landscapes" (Učenje skozi pokrajino). Tekmovanje je namenjeno učencem 7., 8. in 9. razredov. Predloge za LOGO lahko izdelate posamezno ali v skupini do 3 učencev.

Preberite več...
 
Dejavnosti za učence v športni hali v času jesenskih počitnic Natisni

V času jesenskih počitnic Športna zveza Občine Sežana in Zavod ŠTIP ponujata brezplačne športne aktivnosti. Vrata telovadnice bomo odprli vsem otrokom ter si tako skupaj popestrili dopoldneve z različnimi dejavnostmi – poleg vsesplošnega druženja, medsebojnega spoznavanja in zabavanja bodo otroci imeli možnost igranja različnih iger z žogami.

KJE: Telovadnica Sežana – Ljudska univerza

KDAJ:  V času jesenskih počitnic v ponedeljek, 30. 10. 2017, torek, 31. 10. 2017, četrtek, 2. 11. 2017, petek, 3. 11. 2017, od 9.00 do 13.00 ure.

Preberite več...
 
Športni dan v soboto, 23.9.v Lipica Natisni

V soboto, 23. 9. 2017, bomo na šoli izvedli športni dan z ogledom kobilarne Lipica in svetovnega prvenstva dvovpreg.

Ob 7.50 se učenci prve triade zberejo v matični učilnici, učenci druge triade (tudi 5.r) na ploščadi pred vhodom nižje stopnje, učenci zadnje triade pa na zgornjem rokometnem igrišču.

Odhod proti Lipici bo ob 8.00 uri. Učenci prve triade bodo v Lipico odšli z avtobusom, učenci druge in tretje triade pa peš…. 

Preberite več...
 
Poslanica ravnateljice ob začetku šolskega leta 2017/ 2018 Natisni

Od danes naprej
sem postal knjigoljub -
učenje pa prva liga!

Urnik je poln
privlačnih vsebin,
če si zvedav učenec.

Moč znanja presega
posest kraljevin,
zlatnike in lovorjev venec.

(Zvezdana Majhen)

 

 

Drage učenke in učenci, spoštovani starši,

pozdravljeni v novem šolskem letu!

Prav gotovo so počitnice, ne le vam učenci, ampak vsem nam prehitro minile. Verjamem, da ste se med počitnicami odpočili, razvedrili in nabrali novih moči, ki jih boste še kako potrebovali za učenje in premagovanje vsakodnevnih dolžnosti v novem šolskem letu.

Vsem vam želim, da bi se v novem šolskem letu na poti v učenost dobro počutili, si med seboj pomagali in bili drug drugemu v oporo. Tako bomo lažje in hitreje premagovali težave, na katere bomo naleteli med letom. Želim vam tudi, da bi bili čimbolj delavni in ustvarjalni in da čas, ki ga boste preživeli v šoli ne bi bil izgubljen, ampak da bi ga koristno izrabili za pridobivanje novih znanj in izkušenj.

Spoštovani starši, naj poteka novo šolsko leto v prijetnem in delovnem vzdušju in ob zavedanju, da le s skupnimi močmi lahko dosežemo željene rezultate.

 

Vsem želim srečno in uspešno v novo šolsko leto.

Ravnateljica,
Jadranka Mihalič

 
Prvi šolski dan - informacija Natisni

Prvi šolski dan pričnejo učenci od 2. do 9. razreda s poukom ob 8.00 uri. Sprejem prvošolcev bo ob 9.00 uri, na podružnični šoli v Lokvi pa ob 9.30.

Učenci bodo imeli prve štiri šolske ure. Pouk bo z razrednikom. Učenci naj imajo s seboj šolske copate, beležko, svinčnik in mapo. Prvi šolski dan bo organizirana brezplačna šolska malica za vse učence, kosilo pa bodo imeli tisti učenci, ki so se nanj prijavili v mesecu juniju.

Vozni redi šolskih avtobusov ostajajo nespremenjeni. Prvi šolski dan bo odvoz avtobusov v vse smeri ob 12.15. Ostalih odvozov ne bo.

Podaljšanega bivanja za učence 1. razredov prvi šolski dan ne bo. Za učence od 2. do 4. razreda bo podaljšano bivanje potekalo po urniku.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 52