//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Obvestila staršem
Šola v naravi Cerkno, 6. r. - novice 2. Natisni
petek, 27 januar 2017

Objavljamo nekaj utrinkov iz prelepe zimske šole v naravi za naše šestošolce, ki je namenjena predvsem smučanju. Poleg tega pa smo malo tudi zaplavali. Vreme nam je povsem naklonjeno! Otroci so zelo pridni in navdušeni smučarji!

Preberite več...
 
Novosti pri subvencijah kosila Natisni
ponedeljek, 16 januar 2017

Obveščamo vas, da je bil sprejet Zakon o spremembi in dopolnitvi zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev (Uradni list RS, št. 88/16), ki širi krog upravičenih učencev do brezplačnega kosila.

Preberite več...
 
POVEČANO ŠTEVILO VIRUSNIH OBOLENJ Natisni
petek, 13 januar 2017

Obveščamo vas, da smo na šoli zaznali povečano število prehladnih in virusnih obolenj. Ugotavljamo, da nekateri učenci, ki so že zboleli, prihajajo v šolo še vedno ne popolnoma zdravi. S tem ogrožajo svoje zdravje in povečajo možnost okužbe drugih. Naprošamo vas, da  v primeru bolezni otroci raje ostanejo doma kakšen dan dlje, da se popolnoma pozdravijo. Hvala za sodelovanje in razumevanje.

Vodstvo šole
 

 
Obvestilo za učence 8. in 9. razreda ter starše Natisni
sreda, 04 januar 2017

Učence in starše obveščamo, da bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču v petek, 27.1.2017, in v soboto, 28.1.2017 sejem izobraževanja in poklicev INFORMATIVA.

Preberite več...
 
Zmagajmo MI in NE UŠI Natisni
petek, 18 november 2016

Na glavah nekaterih otrok so se pojavile uši, tokrat smo jih opazili na višji stopnji.

Zato Vas prosimo, da svojim otrokom vsak dan temeljito pregledate lasišče in v primeru, da opazite uši, primerno ukrepate in jih pri svojem otroku odpravite. Otrok naj pride v šolo šele takrat, ko so uši popolnoma odpravljene. Uši se pojavljajo tudi v čistih in redno negovanih laseh!

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 46 - 54 od 169