//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Obvestila staršem
Avtobusni prevoz iz Plešivice in Grahovega Brda Natisni
ponedeljek, 04 november 2013

Občina Sežana je z mesecem novembrom pričela z rednim organiziranim odvozom osnovnošolskih otrok iz naselij Plešivica in Grahovo Brdo. V Plešivici bo avtobus ustavljal sredi vasi (pri vulkanizerju Vitezu),  na  Grahovem  Brdu  prav tako sredi vasi (blizu igrišča).

Preberite več...
 
OBVESTILO ZA STARŠE Natisni
sreda, 30 oktober 2013

Starši so za svojega otroka, ki v šoli koristi posamezni obrok prehrane, dolžni poravnati stroške, ki s koriščenjem nastajajo.  Stroške so dolžni poravnati redno in pravočasno, na podlagi prejete položnice za posamezni mesec.

Preberite več...
 
Z Matildo v Štanjel in Komen Natisni
torek, 08 oktober 2013

Z učenci, člani dramske skupine Pika Nogavička iz Povirja, smo se po mentorstvom študentk Erike in Nike v okviru tedna otroka odpeljali na gostovanje na Osnovno šolo Komen in na podružnično šolo v Štanjelu. Učencem so igralci prikazali dramsko verzijo istoimenske knjige in filma z naslovom Matilda.

Preberite več...
 
Zanimiv naravoslovni dan petošolcev Natisni
sreda, 02 oktober 2013

V sredo nas je obiskala medicinska sestra gospa Tina Furlan. Govorila nam je o nesrečah, ki se nam lahko vsepovsod zgodijo, o prvi pomoči in hitrem ukrepanju.

Preberite več...
 
Vtisi učencev iz Šole v naravi na Rabu Natisni
sreda, 25 september 2013

Zbrali smo nekaj izjav učencev 6. razredov, njihovih vtisov  iz Šole v naravi, septembra 2013, na otoku Rab. Preberite si jih:

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Naslednja > Konec >>

Rezultati 118 - 126 od 169