//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Zadnje novice
Predpraznični utrip na naši šoli Natisni
četrtek, 07 december 2017

Naša šola že utripa v predprazničnem razpoloženju. V ponedeljek, 4. decembra so mladi pevci otroškega in mladinskega pevskega zbora s svojim pevovodjo učiteljem Urošem Cejem pripravili že tradicionalni  koncert božično-novoletnih napevov. 

Preberite več...
 
Zaključek projekta "Prva zaposlitev" Natisni
torek, 05 december 2017

 

Zaključuje se projekt Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2017/II, v katerega je bila z eno učiteljico vključena tudi naša šola. Projekt je potekal pod okriljem Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, sofinancirala pa ga je Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Namen projekta je bil spodbuditi prve zaposlitve na področju vzgoje in izobraževanja, znotraj katere se je učitelj začetnik preko načrtovanega, organiziranega in strokovno vodenega praktičnega usposabljanja uvajal v vzgojno-izobraževalno delo v šoli.

 

Preberite več...
 
Na knjižnem sejmu Natisni
petek, 01 december 2017

Sejem bil je živ, vabile so živopisane stojnice, ki so se šibile pod težko knjig, vrstili so se razgovori, deljenje avtogramov, ogledi predstav, nakupovanje knjig.

Preberite več...
 
Prejeli smo certifikat - znak Šolski ekovrt Natisni
ponedeljek, 20 november 2017

 V torek, 24. 10. 2017, sva se mentorici krožka Šolski ekovrt, Vesna Perhavec in Ljubica Benčič udeležili seminarja Šolski ekovrtovi in zaključek seminarja EAThink 2015 - »jej lokalno, misli globalno«.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 618