//--> //--> -->

Prijava / odjava


Ste pozabili geslo?
Zadnje novice
Šola v naravi - Cerkno Natisni
sreda, 20 marec 2019

Učenke in učenci 3.a in 3.b razreda smo se v ponedeljek odpravili v šolo v naravi v CŠOD Cerkno, kjer bomo izvedli tečaj prilagajanja na vodo. Po začetnih napovedih nas je v Cerknem namesto snega pričakal dež. Vedar to ni pokvarilo našega vzdušja.

Preberite več...
 
Srebrni geografi Natisni
ponedeljek, 18 marec 2019

V mesecu marcu (6.3.2019) je v Knežaku pri Ilirski Bistrici potekalo območno tekmovanje iz GEOGRAFIJE, na katerem so sodelovali trije učenci naše šole. Vsi trije tekmovalci so dosegli srebrno priznanje. To so Hana Funa 9.c, Eva Bonifacio  8.c in Bor Živec  7.d.

Vsem trem iskreno čestitamo.

Mentor: Danilo Ravbar 

 

 
Otroški parlament Natisni
sobota, 16 marec 2019

V OŠ Sežana je v sredo 13.3. 2019 potekal Otroški parlament, ki ga že vrsto let izvajamo na pobudo ZPM Slovenije. Parlamenta so se poleg predstavnikov od 4. do 9. razreda udeležili še ravnateljica Jadranka Mihalič, namestnica Ester Trobec, šolska psihologinja Meta Pavletič Pieri, pedagoginja Karmen Tavčar, mentor SUŠ Danilo Ravbar in nekateri učitelji. Ta pomemben dogodek so si ogledali tudi nekateri gostje: Uroš Borjančič (predsednik odbora Občine Sežana za šolstvo in šport), Nevenka Žiberna Remic (predsednica Sveta staršev), člani Sveta staršev (Aleš Vodičar, Marina Ristić, Martina Pirec Bole ), Matej Felicijan (predsednik urada za mladino).

Letošnjo tematiko »ŠOLSTVO IN ŠOLSKI SISTEM« so predstavniki oddelkov prikazali na več načinov in sicer v šaljivih skečih, računalniških predstavitvah, anketah ter v izčrpnih poročilih. Predstavitve so se dotikale različnih tem: življenje in delo na šoli, šola po meri otrok, odnos do priseljencev, šola nekoč danes in v prihodnosti, medgeneracijsko sodelovanje. Spodaj so prikazani povzetki poročil.

Preberite več...
 
Novo spletno mesto šole Natisni
sreda, 06 marec 2019

Spoštovani starši, učenci, uporabniki naših spletnih strani,

obveščamo vas, da smo naše spletno mesto prenovili. Morda ste že opazili, da že kar nekaj časa simultano objavljamo novice na starem in novem spletnem mestu. To testno obdobje se bliža koncu in kmalu bomo staro spletno mesto ukinili.

Vabimo vas torej , da si zabeležite novi spletni naslov naše šole: os-sezana.si

 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 618