//--> //--> -->
Prvi razred
Hiška eksperimentov Natisni
petek, 16 november 2018

V sredo, 14. novembra 2018, nas je ponovno, že tretjič, obiskala Hiška eksperimentov. Učenci od 1. do 8. razreda so se s svojimi mentorji zabavali s približno šestdesetimi eksperimenti in se na igriv način preizkušali v znanju naravoslovja, fizike, tehnike in astronomije.
Svečano otvoritev je obogatil šolski pevski zbor pod vodstvom mentorja Uroša Ceja s himno Hiške eksperimentov. Uvodne prireditve se je udeležila tudi predstavnica Občine Sežana, Ivica Podgoršek.

Preberite več...
 
Obvestilo za učence vozače iz Kazelj Natisni
četrtek, 15 november 2018

Učence vozače, ki prihajate iz Kazelj, obveščamo, da šolski avtobus zjutraj pobira otroke pri vaškem domu (na novi lokaciji), popoldne pa jih pusti na starem postajališču. Obvestilo velja do preklica.

Preberite več...
 
Vikend delavnica vrstniške mediacije Natisni
ponedeljek, 12 november 2018

Od 9. do 11. novembra smo izvedli tridnevno vikend delavnico, kjer so učenci naše šole spoznavali medvrstniško mediacijo, raziskovali ter preko različnih iger širili svoja znanja na različnih področjih.

Preberite več...
 
Prejeli nacionalni znak kakovosti eTwinning Natisni
ponedeljek, 12 november 2018

V lanskem šolskem letu so učenci drugega razreda sodelovali v mednarodnem projektu izmenjavi voščil ob novem letu. Za omenjeni projekt je nacionalna svetovalna služba podelila nacionalni znak kakovosti. 

Preberite več...
 
Zlato priznanje na mednarodnem projektu Natisni
nedelja, 11 november 2018

V Štanjelu je 27.10. 2018 potekal zaključek mednarodnega projekta Po Fabianijevih poteh, ki je posvečen arhitektu Maksu Fabianiju in združuje različne dejavnosti ter aktivnosti, katerih skupna značilnost je oblikovanje prostora.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 64 - 72 od 1616