//--> //--> -->
Prvi razred
Vtisi učencev iz šole v naravi na Vojskem Natisni
ponedeljek, 26 november 2018

Učenci so na koncu šole v naravi na Vojskem napisali svoje vtise, nekaj njihovih misli smo zbrali v spodnjih vrsticah. Pet deklet pa je bilo tudi pesniško razpoloženih in so napisala pesem. Skoraj vsi učenci so omenili družbo prijaznega psa Kasperja, ki nas je spremljal na vseh zunanjih dejavnostih. Tudi učitelji lahko pohvalimo naše učence in vse, kar so nam nudili v CŠOD Vojsko.

Preberite več...
 
Sprememba voznega reda na relaciji Lipica-Lokev-Orlek-Sež. Natisni
petek, 23 november 2018

Učence, ki v šolo prihajate iz smeri Lipica – Škibini – Lokev – Orlek - Sežana obveščamo, da bo skozi sežanski drevored, ki vodi iz smeri Sežane v Lipico, predvidoma 25. 11. 2018 znova stekel dvosmerni promet. Promet skozi drevored bo dovoljen samo osebnim vozilom z omejitvijo 30 km na uro. Od omenjenega dne dalje bo dostop v Lipico z avtobusi in tovornimi vozili z maso nad 3,5 tone mogoč le iz smeri Škibinov. Promet avtobusov in tovornih vozil skozi sežanski drevored predvidoma od 25. 11. 2018 dalje ne bo več mogoč, zato bo spremenjen tudi vozni red avtobusov, in sicer:

Preberite več...
 
Zadnje javljanje iz CŠOD Kavka, 7. a in 7. d Natisni
petek, 23 november 2018

Vsega lepega je enkrat konec, tudi naše šole v naravi. Za nami so štirje čudoviti dnevi bivanja na Livških Ravnah.

Preberite več...
 
Še zadnje javljanje iz CŠOD Vojsko, 7. b in 7. c Natisni
četrtek, 22 november 2018

En teden šole v naravi bo za učence 7. b in 7. c minil, kot bi mignil. Naše druženje na Vojskem se počasi bliža koncu, jutri popoldne se bomo vrnili v Sežano.

Preberite več...
 
Šola v naravi CŠOD Kavka, 7. razred Natisni
sreda, 21 november 2018

Z učenci 7. a in 7. d razreda smo se odpravili v Livške Ravne nad Kobaridom, kjer bomo preživeli en teden v CŠOD Kavka v šoli v naravi.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 55 - 63 od 1616