//--> //--> -->
Prvi razred
Ogled svetovnega prvenstva v biatlonu na Pokljuki Natisni
petek, 07 december 2018

V četrtek, 6. decembra 2018, smo si z učenci, ki obiskujejo izbirne predmete Šport za sprostitev in Šport za zdravje ogledali Svetovno prvenstvo v biatlonu na Pokljuki. Po prijavi na razpis, nam je avtobusni prevoz omogočila Zavarovalnica Triglav, za kar smo jim zelo hvaležni. Poleg nas, si je tekmo ogledalo blizu 2000 otrok iz vse Slovenije.

Preberite več...
 
Voščilnice za Rdeči križ Sežana Natisni
četrtek, 06 december 2018

Tako kot v lanskem letu so tudi letos učenke in učenci vseh oddelkov podaljšanega bivanja izdelovali novoletne voščilnice za Rdeči križ Sežana.

Preberite več...
 
Zgodovina telekomunikacij skozi risbe učencev naše šole Natisni
sreda, 05 december 2018

Podjetje Telekom je v Minicityju v Ljubljani postavilo igralnico Modra hiška. V njej otroci skozi igro spoznavajo razvoj in delovanje telekomunikacij, poklice ter tehnologijo, ki je potrebna, da se zvok, slika in podatki prenašajo po svetu do prejemnikov.
Učenci likovnega snovanja so v sodelovanju s Telekomom ustvarjali in skozi risbo prikazali zgodovino telekomunikacij.

Preberite več...
 
Erasmus+ na mednarodni tržnici projektov v Ljubljani Natisni
sreda, 05 december 2018

V okviru mednarodnega simpozija za ravnatelje, ki ga je organizirala založba Rokus Klett d.o.o., se je Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana predstavila  s projektom Erasmus+.
Simpozij z naslovom »Evropski razpisi- kje jih najti, kako dobiti« je potekal v Ljubljani 30. 11. 2018. Udeležili so se ga predstavniki osmih držav, in sicer Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Kosova, Makedonije, Srbije in Slovenije. 

Preberite več...
 
Odpoved roditeljskega sestanka za 6. razred Natisni
ponedeljek, 03 december 2018

Starše učencev 6.d razreda obveščamo, da roditeljski sestanek, ki je bil napovedan za jutri, 4. decembra 2018, odpade zaradi bolezni učiteljice. O novem datumu roditeljskega sestanka boste pravočasno obveščeni. Staršem se zahvaljujemo za razumevanje.

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 46 - 54 od 1616