//--> //--> -->
Prvi razred
2. dan šole v naravi na Cerknem Natisni
torek, 05 februar 2019

Dragi starši, 

prejeli smo novice, da je drugi dan šole v naravi minil v najlepšem redu ter lepem vremenu, da so napredovali tako začetniki kot tudi že bolj vešči smučarji in smučarke.
Skratka imajo se lepo, plavali so tudi v bazenu in lepo vas pozdravljajo. Oglejte si nekaj fotografij, ki so nam jih poslali v objavo:

Preberite več...
 
Naše devete bralnice Natisni
torek, 05 februar 2019

Skupina učencev naše šole se je tudi letos udeležila slovesnosti ob odprtju mladinskega festivala Bralnice pod slamnikom, ki je potekala v Domžalah, 29. 1. 2019. 

Preberite več...
 
Odrasti? Da ali ne? Natisni
ponedeljek, 04 februar 2019

Na to vprašanje nismo dobili natančnega odgovora.

Smo se pa, z ogledom plesno gledališke predstave z naslovom Peter Pan, ki so nam jo uprizorili člani in članice kulturnega društva F. Žiberna iz Povirja, tudi odrasli, skupaj z učenci od 1. do 5. razreda osnovne šole iz Sežane, za nekaj trenutkov delovne sobote, 2. februarja, preselili v svet domišljije in otroških dni.

Preberite več...
 
Vabilo na predavanje za starše od 1. do 9. razreda Natisni
ponedeljek, 04 februar 2019

Spoštovani starši!

V torek, 12. februarja 2019, ob 17.00 uri Vas vljudno vabimo na predavanje z naslovom: »POKAŽIMO OTROKOM PRAVE VREDNOTE«, ki bo v večnamenskem prostoru šole. Z nami bo socialna pedagoginja ga. Damjana Šmid, ki se že vsa leta svojega poklicnega delovanja ukvarja z mladimi in vzgojo. Spregovorila nam bo o tem, kako naj starši spodbujamo in vodimo svoje otroke k odgovornosti in samostojnosti v življenju.

Preberite več...
 
Pozdrav iz šole v naravi na Cerknem Natisni
ponedeljek, 04 februar 2019

Dragi straši,

učenci in njihovi učitelji, vaditelji sporočajo, da so prispeli, že smučajo, se imajo lepo in vas lepo pozdravljajo. Pošiljajo vam tudi nekaj fotografij:

Preberite več...
 
<< Začni < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Rezultati 19 - 27 od 1616